C’est le ton qui fait la musique...

Het gaat bij Antea niet alleen om wat we doen. Het gaat om de manier waarop we het doen. Blijkbaar weten we hiermee de juiste toon aan te slaan. Als we tenminste de Venture Capital Gids mogen geloven. Zij hebben ons voor de 5e keer uitgeroepen tot beste investeringsmaatschappij van Nederland. Mooi als iemand anders de loftrompet over je steekt, nietwaar?

Ondernemerschap beschouwen we bij Antea als een kunst. Het vergt finesse, inzicht en creativiteit om gewenste doelen met succes te bereiken.

We maken er geen geheim van. De kunst bij het selecteren van deelnemingen zit volgens ons in het herkennen van talent en ondernemerschap van het management. En talent heeft ruimte nodig om zich te kunnen ontwikkelen.

Antea speelt sinds 1999 een stimulerende en faciliterende rol bij een aantal ­uitstekend presterende bedrijven in het Nederlandse MKB. We staan de directies van onze ­deelnemingen met raad en daad bij. De kennis en ervaring van ons netwerk van maar liefst 300 informal investors speelt een belangrijke rol hierbij.

Een toenemend aantal bedrijven dat op zoek is naar risicokapitaal om groei te ­realiseren of met een opvolgingsvraagstuk meldt zich bij Antea. Om ons ­portfolio aan Nederlandse MKB bedrijven uit te breiden zijn we op zoek naar een select aantal investeerders voor ons 8e ­participatiefonds. Deelname is mogelijk tot uiterlijk 8 november a.s.

Robert De Boeck
Directeur

Vraag informatie aan…

Voorbereidingen nieuw fonds in volle gang

Antea introduceert in september haar achtste participatiefonds.

 

De kernpunten van dit fonds zijn:

 

• een gespreide private equity-portefeuille
• deelname in 8 tot 12 MKB-bedrijven
• looptijd deelnemingen 5 tot 7 jaar
• fondsomvang € 20 à 25 miljoen
• minimumdeelname € 150.000 voor privé personen en € 225.000 voor BV’s (exclusief 3 % emissiekosten)
• actieve betrokkenheid van deelnemende Informal Investors mogelijk
• rendementsstreven minimaal 12 % per jaar na beheerskosten
• professionele, ervaren beheerder met uitgebreid track record

 

Indien u meer informatie over deze investeringsmogelijkheid wenst te ontvangen, dan kunt u dat laten weten op info@antea.nl of per telefoon op 070 – 311 59 59.